Antena 3 CNN Actualitate Inedit Nicoleta își luase nepoții de la centrul de plasament ca să aibă grijă de ei. Toți o apreciau pentru gestul său, până într-o zi când secretul teribil al femeii a ieșit la iveală. „Este cumplit!”

Nicoleta își luase nepoții de la centrul de plasament ca să aibă grijă de ei. Toți o apreciau pentru gestul său, până într-o zi când secretul teribil al femeii a ieșit la iveală. „Este cumplit!”

Nicoleta își luase nepoții de la centrul de plasament ca să aibă grijă de ei. Toți o apreciau pentru gestul său, până într-o zi când secretul teribil al femeii a ieșit la iveală. „Este cumplit!”
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Iun 2019   •   09:34

Nicoleta își luase nepoții de la centrul de plasament ca să aibă grijă de ei. Era apreciată pentru gestul său, însă nimeni nu avea habar ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Când secretul teribil a ieșit la iveală, toți au fost șocați.

Femeia de 49 de ani își abuza nepoții, îi chinuia și îi agresa sexual. Recent, Curtea de Apel Cluj a pronunţat o sentinţă definitivă în dosarul femeii, fiind trimisă în spatele gratiilor pentru opt ani și opt luni.

Potrivit procurorilor DIICOT, “în perioada ianuarie 2017- iulie 2018, inculpata l-a supus pe minorul în vârstă de 8 ani, în repetate rânduri, la pedepse inumane şi de o cruzime ieşită din comun, în măsură să pună în primejdie gravă dezvoltarea fizică intelectuală şi morală a acestuia. Punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice intelectuale şi morale a minorului se desprinde atât din natura pedepselor aplicate menite să înjosească şi să umilească minorul, cât mai ales din durata acestor pedepse şi modul lor de executare pe perioade foarte lungi de timp (o noapte întreagă)”. Anchetatorii susţin că mătuşa îşi obliga nepotul să stea în genunchi, legându-l la gură cu un fular, îmbrăcat în haine de iarnă, cu mâinile întinse şi cu o bâtă pe acestea, forţându-l să stea în această poziţie timp de aproximativ 20 de ore, lângă o sobă, fără a mânca sau a bea apă. De asemenea, prin ameninţarea cu cuţitul, l-a determinat pe copil să se masturbeze şi a constrâns-o pe sora lui, o adolescentă de 14 ani, să filmeze toate aceste scene. Mai apoi, spun procurorii DIICOT, a distribuit materialul pornografic şi altor persoane, scrie adevarul.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close