Antena 3 Actualitate Inedit ”Nostradamusul României”, Pustnicul Zosima din munţii Rarău: "O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie..."

”Nostradamusul României”, Pustnicul Zosima din munţii Rarău: "O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie..."

30 Noi 2018   •   16:19
”Nostradamusul României”, Pustnicul Zosima din munţii Rarău:  "O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie..."

Pustnicul Zosima a murit în octombrie 2008, la peste o sută de ani. Despre sihastru se spune că ar fi avut darul profeției și și-ar fi prezis cu exactitate propria moarte, drept pentru care și-a săpat singur groapa cu o zi înainte.

Ucenicul lui, Ioan Baron, l-a îngropat, în munţii Giumalău, într-un loc pe care nimeni nu îl ştie. Există o legendă conform căreia pustnicul Zosima ar bântui şi acum pădurile din Munţii Rarău.

 „O să fie mare măcel în oraşe. O să fie mai rău decât ţi-a spus părintele Pustnic. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie. O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat", i-ar fi spus pustnicul Zosima ucenicului său Ioan Baron.

Continuarea, pe A1.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close