Antena 3 CNN Actualitate Inedit Nu a lipsit nici măcar o zi de la școală, timp de cinci ani, iar acum își spune regretele: ”Dacă aș putea da timpul înapoi, aș...”

Nu a lipsit nici măcar o zi de la școală, timp de cinci ani, iar acum își spune regretele: ”Dacă aș putea da timpul înapoi, aș...”

Nu a lipsit nici măcar o zi de la școală, timp de cinci ani, iar acum își spune regretele: ”Dacă aș putea da timpul înapoi, aș...”
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
08 Oct 2016   •   11:23

Un elev de liceu, care a fost amăgit la finalul fiecărui an școlar că va primi un iPad din partea școlii, drept recompensă pentru prezența sa de 100% la cursuri, a rămas dezamăgit când a văzut că tot ce a primit de la școală a fost un certificat și un stilou.

Sam Stannard, în vârstă de 16 ani, nu a ratat nicio oră de școală, timp de cinci ani, sacrificând vacanțe de familie și zile de iarnă în care ar fi putut sta la căldură, scrie Mirror.

În ciuda faptului că a mereu a fost lăudat pentru prezența de 100%, Sam nu a primit niciodată premiul râvnit: un iPad.

Acum, Sam recunoaște că regretă că a lipsit de la vacanțele cu familia la schi și alte lucruri asemănătoare, doar pentru a primi un certificat care să îi amintească de toate astea.

”Dacă aș putea da timpul înapoi, aș merge în vacanțele la schi cu familia”, a spus băiatul.

Prezența absolută la cursuri este o miză în școala în care învață Sam, unde un coleg de-al său a câștigat un laptop pentru o performanță similară.

×
Subiecte în articol: iPad
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close