Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Nu am mai sărutat un bărbat de foarte mult timp”. Toate femeile din acest oraș spun asta. Ce s-a întâmplat

„Nu am mai sărutat un bărbat de foarte mult timp”. Toate femeile din acest oraș spun asta. Ce s-a întâmplat

„Nu am mai sărutat un bărbat de foarte mult timp”. Toate femeile din acest oraș spun asta. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: noivasdocordeiro.blogspot.ro
24 Dec 2017   •   12:48

„Nu am mai sărutat un bărbat de foarte mult timp”. Toate femeile din acest oraș spun asta. Motivul?

Noiva do Cordeiro, din Brazilia, poate fi considerată cea mai ciudată localitate. Și asta pentru că, peste 90% din locuitori sunt femei aflate în căutarea dragostei.

Femeile își gestionează afacerile la comun și au propria fermă. Orașul datează din anul 1891, atunci când o localnică a fost forțată să se căsătorească cu un bărbat pe care nu îl iubea. Ea l-a părăsit și a fost excomunicată undeva unde și-a creat propriul stil de viață.

Orașul Noiva do Cordeiro a devenit cunoscut după ce femeile care locuiesc aici au dat un anunț în care anunțau că sunt în căutare de bărbați care să locuiască cu ele, pentru a le ajuta în gospodărie și a duce o viață armonioasă împreună.

Există însă și condiții pentru cei care doresc să facă parte din comunitate. Orice doritor trebuie să fie dispus să spele vasele și toaletele și să facă de mâncare pentru că femeile sunt fidele sistemului pe care l-au dezvoltat și consolidat.

„Nu este vorba despre faptul că suntem împotriva bărbaților, ci despre ideea că noi toți suntem egali”, au povestit reprezentantele pentru publicația Dailymail.

 

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close