Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Nu este problema voastră." O tânără îi pune la punct pe cei care o întreabă de ce nu face copii

"Nu este problema voastră." O tânără îi pune la punct pe cei care o întreabă de ce nu face copii

"Nu este problema voastră." O tânără îi pune la punct pe cei care o întreabă de ce nu face copii
30 Sep 2015   •   12:21

În momentul în care o femeie împlineşte vârsta propice conceperii unui copil, toată lumea începe să o întrebe de ce nu vrea sau de ce nu are moştenitori. Sătulă de curiozitatea oamenilor din jurul ei, jurnalista Emily Bingham a publicat pe Facebook un mesaj în care îi pune la punct pe cei care îşi manifestă mult prea des curiozitatea în această chestiune.

"Salutare la toată lumea! Acum că v-am atras atenţia cu această ecografie falsă, pe care am luat-o de pe Google, ţin să vă anunţ că planurile şi deciziile privind conceperea unui copil ale celor din jurul vostru nu sunt problema voastră. Chiar deloc. (...)

Habar n-aveţi dacă o persoană se confruntă cu infertilitate sau dacă are alte probleme de sănătate. Nu aveţi de unde să ştiţi dacă are probleme sentimentale sau dacă pur şi simplu nu a venit vremea să aibă un copil. (...) Habar nu aveţi că întrebările voastre aparent inocente pot provoca stres, frustrare sau supărare...”




 

 

×
Subiecte în articol: Facebook copii
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close