Antena 3 CNN Actualitate Inedit Nu îi răspundea niciodată mamei lui la telefon. După trei ani, a făcut o descoperire uimitoare. Ce îi ascunsese femeia

Nu îi răspundea niciodată mamei lui la telefon. După trei ani, a făcut o descoperire uimitoare. Ce îi ascunsese femeia

Nu îi răspundea niciodată mamei lui la telefon. După trei ani, a făcut o descoperire uimitoare. Ce îi ascunsese femeia
Sursa foto: Foto: Pixabay
13 Mai 2016   •   11:24

La vârsta de 18 ani, Charles Frank a plecat de acasă. Relația cu părinții săi nu era una apropiată, așa că tânărul a decis să se concentreze pe carieră. Au fost luni în care nu-i răspundea mamei lui la telefon.

Charles, care a studiat regia, s-a întors însă acasă pentru a realiza un film despre copilăria lui, intitulat „Deconectare”

Ajuns pe meleagurile natale, tânărul a făcut o descoperire teribilă. Charles a fost uimit să descopere că mama sa îi înregistrase toată copilăria.

Într-o înregistrare care dura 20 de ore, mama lui Charles a surprins cele mai importante momente din viața lui Charles: cum a învățat să meargă pe bicicletă, cum se juca cu tatăl său în curte, cum s-a plimbat pe plajă în prima lui zi la mare.

Charles a decis apoi să asculte mesajele din telefonul său mobil. A găsit 38 de mesaje vocale. Cele mai multe dintre ele au fost lăsate de mama sa, Dawn.

Atunci a decis să reînnoade legăturile cu părinții lui.

Sursă: nothing-but-werid.net

My Baby You'll Be from Voyager on Vimeo.

 

×
Subiecte în articol: film copilarie regizor mama parinti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close