x close

„Nu te părăsesc, mamă! Rămân lângă tine! Luptă!” Un ursuleț koala a arătat cea mai frumoasă lecție de iubire pentru mama lui suferindă

07 Ian 2020   •   18:52
„Nu te părăsesc, mamă! Rămân lângă tine! Luptă!” Un ursuleț koala a arătat cea mai frumoasă lecție de iubire pentru mama lui suferindă Foto: weloveanimals.me

O imagine cu un ursuleț koala care își îmbrățișează mama în timp ce luptă pentru supraviețuire pe un pat de spital a reușit să-i emoționeze nu doar pe medici, dar și întreaga lumea.

Acum două săptămâni, Lizzie și micuțul ei, Phantom, au fost loviți de o mașină în Australia. După accident au fost transferați la Australia Zoo Wildlife Hospital.  

Din fericire, copilul în vârstă de șase luni nu a fost rănit, însă, din nefericire, mămica lui a fost supusă unei intervenții chirurgicale, pentru că îi cedaseră plămânii. 

În timpul operației, puiul de koala nu s-a dezlipit de mama lui. Veterinarul și-a dat seama că este mai bine ca cel două vietăți să stea împreună și să le ofere confortul necesar, deoarece separarea lor le-ar putea traumatiza și ar deveni rapid anxioase.

Micuțul care nu s-a dezlipit de mamă, parcă îi spunea: „Nu te părăsesc, mamă! Rămân lângă tine! Luptă!”

Datorită medicilor și căldurii îmbrățișărilor oferite de pui, operația a decurs bine.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati