Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fiul unui oligarh rus s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Cum arată nunta de 1 miliard de dolari

Fiul unui oligarh rus s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Cum arată nunta de 1 miliard de dolari

Fiul unui oligarh rus s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Cum arată nunta de 1 miliard de dolari
30 Mar 2016   •   13:06

Una dintre cele mai fastuoase nunti a avut loc weekendul trecut in Moscova. Pretul total ar nuntii ar fi fost de un miliard de dolari, scriu stirileprotv.ro.

Fiul oligarhului rus Mikhael Gutseriev s-a casatorita cu studenta Khadija Uzhakhovs intr-o ceremenie luxoasa, weekendul trecut. Asa cum era de asteptat, rochia miresei nu a putut trece neobservata.

Said Gutseriev, de 28 de ani si Khadija Uzhakhovs, de 20 de ani, si-au unit destinele, iar petrecerea a fost desprinsa din povesti si una de neuitat. Pe langa starurile ca Jennifer Lopez sau Enrique Iglesias, care au cantat la nunta celor doi, un alt element a fost centrul atentiei: rochia miresei.

Luxul a fost intregit de masinile Rolls Royce cu care au venti invitatii, dar si spectacolele oferite de Enrique Iglesias sau Jennifer Lopez. Cantareata a glumit spunand ca i-a fost teama sa nu ii pronunte gresit numele miresei si ca a asta "a fost cel mai greu lucru pe ziua de azi". Nici tortul n-a trecut neobservat, avand 9 etaje.

Said Gutseriev este fiul oligarhului rus Mikhael Gutseriev, unul dintre cei mai bogati oameni din Rusia, cu o avere estimata la 6.2 miliarde de dolari, conform Forbes. Fiul sau a studiat la Oxford, in timp ce proaspata sa sotie inca este studenta la stomatologie, in Moscova.

×
Subiecte în articol: nunta Rusia
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close