Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ofertă de muncă inedită pe una dintre cele mai îndepărtate insule din lume | Ce salariu se oferă

Ofertă de muncă inedită pe una dintre cele mai îndepărtate insule din lume | Ce salariu se oferă

Un grup britanic de protecție a vieții sălbatice caută o persoană dispusă să lucreze timp de 13 luni pe una dintre cele mai îndepărtate insule din lume. Iată ce presupune acest loc de muncă şi ce salariu se oferă.

Ofertă de muncă inedită pe una dintre cele mai îndepărtate insule din lume | Ce salariu se oferă
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    27 Apr 2023   •   18:09

Este vorba despre Insula Gough, un teritoriu britanic situat în sudul Oceanului Atlantic, care nu are o populație permanentă.

Insula se află la aproximativ 2.400 km de continentul african și, deoarece nu are pistă de aterizare pentru avioane, este nevoie de o călătorie de șapte zile cu barca din Africa de Sud.

În prezent, pe insulă lucrează două persoane, Rebekah Goodwill și Lucy Dorman. Totuși, contractul lui Goodwill va expira în septembrie, astfel că Societatea Regală pentru Protecția Păsărilor (RSPB) a început să caute un înlocuitor.
Societatea oferă un salariu cuprins între 25.000 și 27.000 de lire sterline.

Locul de muncă presupune „zile lungi" de urmărire a speciilor de păsări marine și necesită persoane care se pot adapta la traiul într-un „mediu provocator și îndepărtat", notează Mediafax.

De asemenea, candidații trebuie să aibă „o diplomă în științe sau experiență echivalentă într-un domeniu relevant", precum și „experiență în manipularea și monitorizarea păsărilor sălbatice/animalelor pe teren". De asemenea, angajații trebuie să înfrunte condiții meteorologice dificile și să suporte lipsa alimentelor proaspete timp de un an. Aprovizionarea cu alimente se face doar o singură dată pe an, acestea fiind depozitate într-un congelator de mari dimensiuni..

×
Subiecte în articol: ofertă de muncă job Marea Britanie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close