O bătrânică amărâtă a intrat într-un magazin de haine. Voia să își cumpere o rochie pentru nunta nepoatei sale. Când au văzut-o angajatele, nu știau cum să o dea afară. Apoi ceva incredibil s-a întâmplat

16 Noi 2017   •   16:50
O bătrânică amărâtă a intrat într-un magazin de haine. Voia să își cumpere o rochie pentru nunta nepoatei sale. Când au văzut-o angajatele, nu știau cum să o dea afară. Apoi ceva incredibil s-a întâmplat Foto: Pixabay,com

O bătrânică amărâtă a intrat într-un magazin de haine. Era îmbrăcată sărăcăcios, cu pantofi uzați, așa că angajatele se gândeau deja cum să scape de ea.

Femeia le-a povestit că se uită după o rochie pentru nunta nepoatei sale și că are 72 de dolari economisiți pentru rochie și încălțăminte.

Angajatele începeau să își dea coate și una i-a spus că aici nu sunt rochii prea ieftine și că ar trebui să se ducă să caute în altă parte.

Bătrânica a ochit însă o rochie și s-a apropiat să se uite. Când vânzătoarea se pregătea să-i spună că nu și-o poate permite, aceasta a fost chemată de o clientă, care văzuse tot, separat.

Tânăra care urma să se căsătorească și avea buget nelimitat de cheltuială i-a cerut vânzătoarei să-i dea bătrânei tot ce își dorește și să-i spună că sunt reduceri și totul costă 50 de dolari. Suma totală o va achita ea. Întrebată de ce face acest gest, viitoarea mireasă a mărturisit:

„ -Gândiți-vă la asta ca la un cadou de nuntă pentru mine. Eu nu am avut ocazia să îmi cunosc niciuna dintre bunici. Când voi fi în fața altarului, mă voi gândi la această femeie și voi pretinde că este bunica mea și că se bucură pentru mine”, i-a răspuns tânăra viitoare mireasă, potrivit  businessmagazin.ro.

Parteneri
x close