Antena 3 CNN Actualitate Inedit O bubuitură puternică a pus pe jar două orașe din țară. Misterul se adâncește din ce în ce mai mult. Nu există o explicație pentru ce s-a întâmplat

O bubuitură puternică a pus pe jar două orașe din țară. Misterul se adâncește din ce în ce mai mult. Nu există o explicație pentru ce s-a întâmplat

O bubuitură puternică a pus pe jar două orașe din țară. Misterul se adâncește din ce în ce mai mult. Nu există o explicație pentru ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Mai 2017   •   14:02

Locuitorii din Brăila și Galați au intrat în panică, marți, în jurul orei 16:30, când pe cer s-a auzit o bubuitură puternică.

Deși au trecut 48 de ore, autoritățile nu au oferit un răspuns oficial, lăsând multe întrebări fără răspuns, dar și loc la speculații.

Daca ar fi avut loc un exercițiu, simulare, alarmare sau altă aplicație militară, presa ar fi fost anunțată pentru a informa populația să rămână calmă, scrie infobraila.ro.

Chiar și Inspectoratele pentru Situații de Urgențe din cele două orașe așteptau cu sufletul la gură un apel de urgență care să le solicite intervenția. Misterul nu face decât să se adâncească. Zgomotul ar fi putut fi cauzat de un asteroid care să se fi dezintegrat în atmosfera, dar nu există date că un astfel de fenomen să fi avut loc.

O altă teorie este că un avion supersonic a coborât sub plafonul de 10 mii de metri. Și această teroie este infirmată, pentru că dacă s-ar fi întâmplat astfel, urmările ar fi fost mult mai grave. Nu este exclusă nici varianta cu meteoritul.

 

×
Subiecte în articol: Brăila Galați mister explicatie autorităţi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close