Antena 3 CNN Actualitate Inedit O durea burta atât de tare, că nici nu putea dormi. Salvarea a dus-o la spital, iar după o oră a trăit șocul vieții. Ce au găsit doctorii în burta femeii

O durea burta atât de tare, că nici nu putea dormi. Salvarea a dus-o la spital, iar după o oră a trăit șocul vieții. Ce au găsit doctorii în burta femeii

O durea burta atât de tare, că nici nu putea dormi. Salvarea a dus-o la spital, iar după o oră a trăit șocul vieții. Ce au găsit doctorii în burta femeii
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/lisa.leathard
de M.Z.    |    08 Ian 2018   •   18:03

O femeie a trăit șocul vieții când a mers la medic cu o banală durere de stomac, iar doctorii i-au dat vestea cea mare. Nu numai că era însărcinată, dar în mai puțin de o oră, femeia deja născuse.

Este cazul Lisei Leathard, căreia durerile de burtă i-au adus... un copil. Pe Toby, potrivit mirror.co.uk.

Femeia avea 38 de ani și, într-o zi când a ajuns acasă de la serviciu nu se simțea bine. Din cauza durerilor, nu putea nici să doarmă. Atunci, soțul ei, Nick, i-a spus că ar fi cel mai bine să meargă la medic.

Situația a devenit serioasă când femeia a văzut că nu se mai poate deplasa și a trebuit să cheme Ambulanța. Ulterior, a ajuns la spital, unde, în mai puâin de o oră, femeia a născut.

”Am fost atât de ocupată cu munca, încât nu am remarcat niciun semn sau simptom că aș putea fi însărcinată”, spune Lisa Leathard.

Ulterior, femeia i-a mai făcut un frățior micuțului Toby. ”E minunat să fii mamă, băiețeii sunt uimitori”, spune femeia.

Femeia a dorit să facă public cazul său, pentru a afla și alte viitoare mame de aceste situații.
 

×
Subiecte în articol: nastere insarcinata
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close