Antena 3 CNN Actualitate Inedit O familie de urşi a fost fotografiată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc

O familie de urşi a fost fotografiată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc

O familie de urşi a fost fotografiată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc
Sursa foto: Foto: Facebook/ Csaba Borboly
de S.T.    |    18 Iul 2018   •   22:40

O familie de urşi a fost fotografiată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, Csaba Borboly, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita.

„Ursul în vizită la Spitalul Judetean Miercurea-Ciuc Și dincolo de titlul puțin haios, această familie de urs umblă nestingherit în #Miercurea-Ciuc. Azi au fost la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc, acolo unde multe #victime ale atacurilor de urși au fost îngrijiți. Solicităm de la #minister și de la #asociația de vânătoare mutarea de urgență a familiei de urși, și solicităm de urgență un plan de intervenție descentralizată pentru exemplarele care intră în mod regulat în zonele locuite de oameni. Susținem planul de management al ministerului, dar de la plan la fapte este un drum lung. Și se pare că nici #urși nici #oamenii nu vor avea răbdarea necesare implementării acestuia”, a scris Csaba Borboly pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: miercurea ciuc spital
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close