Antena 3 CNN Actualitate Inedit O fată de bani gata a fost trimisă să locuiască cu o familie săracă. Este incredibil ce a urmat

O fată de bani gata a fost trimisă să locuiască cu o familie săracă. Este incredibil ce a urmat

O fată de bani gata a fost trimisă să locuiască cu o familie săracă. Este incredibil ce a urmat
Sursa foto: Foto: Channel 5
12 Oct 2018   •   14:56

O tânără de bani gata a avut parte de schimbarea vieții sale, în timpul participării la un show televizat.

Fata a trebuit să se ducă într-o familie sărăcă, cu o mamă singură și cu multe probleme financiare și să se adapteze la stilul ei de viață.

Sacha, în vârstă de 21 de ani, cheltuia de șapte ori mai mulți bani pe combustibil pe o singură alimentare cu benzină decât plătea Juanita, o mamă singură cu patru copii, pe mâncare într-o săptămână la supermarket, scrie The Sun.

Fata unui dezvoltator imobiliar și proprietar de restaurant, Sacha trăiește într-o casă cu șase toalete, cinci dormitoare și trei camere pentru vizitatori. Juanita trăiește cu copiii ei, Imani (15 ani), Kai (8 ani) și Riley (5 ani), într-o localitate din Kent, Marea Britanie. Ea primește ajutor social și cheltuie în total aproximativ 210 euro pe săptămână pe curent, întreținere, benzină și mâncare. Sacha conduce un BMW de aproximativ 60.000 de euro și primește câte 1100 de euro săptămânal de la tatăl ei.

La final, tânăra și-a schimbat atitudinea față de oamenii care nu au bani: 'Banii vin și se duc. Am învățat să-mi apreciez familia și să petrec mai mult timp cu ei'.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close