Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie a străzii a intrat într-un restaurant și a cerut un pahar cu apă caldă. A fost refuzată de angajați. Apoi ceva uluitor s-a întâmplat. Un bărbat s-a apropiat de ea și….

O femeie a străzii a intrat într-un restaurant și a cerut un pahar cu apă caldă. A fost refuzată de angajați. Apoi ceva uluitor s-a întâmplat. Un bărbat s-a apropiat de ea și….

O femeie a străzii a intrat într-un restaurant și a cerut un pahar cu apă caldă. A fost refuzată de angajați. Apoi ceva uluitor s-a întâmplat. Un bărbat s-a apropiat de ea și….
Sursa foto: Foto: Facebook
03 Noi 2017   •   10:43

O femeie a străzii a intrat într-un McDonald’s și le-a cerut angajaților un pahar cu apă caldă. A fost refuzată și poftită afară.

Un bărbat care lua masa acolo a fost extrem de mișcat de cazul femeii, așa că s-a apropiat de ea și i-a spus să își aleagă ceva de mâncare și de băut pentru că face el cinste.

„Terminasem ieșirea în oraș și voiam să mănânc ceva. Eram la McDonald’s, iar în fața mea era o doamnă mai în vârstă, fără adăpost. Aceasta a cerut doar un pahar de apă caldă, atât. Angajatul McDonald’s i-a spus că nu se poate. Nu știu ce gânduri i-au trecut prin minte iîn acea clipî femeii, era vorba de o nevoie de bază umană și mi s-a părut dezgustător ca o companie care face miliarde de dolari nu poate să facă un gest uman față de o bătrană nevoiață” a povestit Jonathan întâmplarea pe pagina sa de Facebook.

Gestul bărbatului nu s-a oprit aici! El a luat-o pe femeia acasă și a avut grijă de ea. „Am plâns foarte mult pentru că avea un bun simț iesșit din comun și un optimism la care nu te-ai fi așteptat” a mai spus acesta.

 

×
Subiecte în articol: gest impresionant McDonald's
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close