x close

O femeie din Slatina a creat isterie, după apariția unei fotografii controversate cu fiul său pe Facebook: „Dar voi chiar nu înţelegeţi, sunteţi bătuţi în cap!”

11 Feb 2020   •   12:21
O femeie din Slatina a creat isterie, după apariția unei fotografii controversate cu fiul său pe Facebook: „Dar voi chiar nu înţelegeţi, sunteţi bătuţi în cap!”  Galerie foto (1) Foto: Facebook

O femeie din Slatina a creat o adevărată isterie pe Facebook, după apariția unei fotografii controversate pe Facebook.

În poza, postată de o rudă a femeii, copilul tinerei mămici apare sărutându-i o fesă. Au urmat o serie de cometarii dure la adresa femeii.

În urma valului de reacții, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt s-a sesizat în acest caz.

La rândul său, femeia se apără și susține că fotografia este inocentă și veche de trei ani, iar amuzamentul a fost de moment, la reacția copilului.

„Dar voi chiar nu înțelegeți sunteți bătuți în cap nu vedeți ce păr aveam în cap și cât de mic erea copilul atunci? Credeți că m-am trezit și mi-am pus copilul să mă pupe în fund? De când curul sa mutat pe buca dreaptă? Acolo se vede clar da ca eu radeam dar radeam de gestul facut de el ca mi-a tras un crac de la pantalon si ma muscat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este. Și în momentul respectiv matusa copilului Stancu Madalina pe fbk ma fotografiat fără ca eu să știu. Cereți explicați de la ea dc la învățat sa vina la mine și sa mă muște de fund cum a putu sa ma pozese si sa publice o asemenea poza fara ca eu sa stiu. Pentru ea a fost o gluma prosta asa sustine si in momentul de fata ca nu a realizat ca lumea va critica astfel. Bineînțeles ea nu este mama. Pentru ea a fost o gluma acea poza. Nu vi se pare și voua ciudat ca poză sa apară dupa 3 ani? E clar ca cineva a făcut asta ca sa imi faca rău. Dar DUMNEZEU este sus si nu va dormi pentru cine a facut asta si pentru toți cei care au comentat așa fara sa știe cum a fost de fapt acea poza. Voi credeți ca eu ma pozam sa îmi puneam copilul pe internet nu mă gandeam la consecințe? Sau la toată populația de pe fbk? Se vede clar din celelalte poze viata copilului meu. Dar nu ati avut ce sa faceți si voi. Daca eream vinovată numai raspundeam după profilul meu ca să mă zapaciti voi dar am încercat sa va fac să înțelegeți că nu este ceea ce pare dar este inutil sunteți mai rău ca niste animale”, scrie Cristina pe pagina sa de Facebook. 

Cum criticile au continuat, femeia a revenit cu altă precizare: „O sa plătiți în fața lui Dumnezeu mai devreme sau mai târziu toți/toate și o să amintiți de mămica care a-ți vrut să o despărțiți de copilul ei și viceversa. Dar Dumnezeu e sus și nu vă va face pe plac voua să mă despartă de copilul meu. Voi lupta cu oricine până în pânzele albe pentru copilul meu.Nu știu dc va prefaceti ca va afectat asa de rau emoțional când mulți dintre voi îmi dați msj în privat și mă înjuratati și blestemati de copil. Macar sa aveți un pic de rușine si remușcare ca se putea ajungea la al mil lua protecția. Uitați-vă la toate pozele mele cu el ca atunci spuneți ca erea supusul meu acum are 4 ani știe sa vb si cât de fericit este cand face poze cu mine . Credeți ca il oblig eu sa se prefaca fericit? Se vede zâmbetul lui si gropitele din obraji . Daca eram vinovata îmi închideam contul cretinilor nu stateam sa ma faceți voi în toate felurile posibile. Dar nu înțelegeți”.

 

Citeşte mai multe despre:

fotografie controversata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati