x close

O femeie însărcinată a avut un adevărat șoc, atunci când s-a trezit din somn. În sufrageria sa se afla un bărbat necunoscut care o privea insistent. Ce a urmat în secunda următoare

02 Oct 2017   •   19:15
O femeie însărcinată a avut un adevărat șoc, atunci când s-a trezit din somn. În sufrageria sa se afla un bărbat necunoscut care o privea insistent. Ce a urmat în secunda următoare Foto: captura video

O femeie însărcinată ațipise pe canapea, după ce și-a luat medicamentele. Când s-a trezit, femeia a avut un adevărat șoc. În sufrageria sa, se afla un necunoscut care o privise în tot acest timp.

Nikita Kilvington, din Kingston upon Hull, Marea Britanie a povestit întâmplarea pentru Hull Daily Mail: „Am simțit că cineva se uita la mine. M-am trezit imediat ce a intrat în cameră, așa că nu contează că era liniștit sau nu. Cred că se uita la mine ca să fie sigur că nu mă trezesc. A fost ca un coșmar. Era blond și arăta precum verișorul meu, așa că i-am spus: „Ce cauți în casa mea?”. Atunci el a început să alerge și avea geanta mea în mână”.

Deși era îngrozită, femeia a început să-l urmărească prin casă și a sunat la poliție.  „Se pare că au fost opt jafuri în ultimele 48 de ore și ei cred că este același tip. A fost cumplit. Nu știu de ce am alergat după el, a fost stupid, dar probabil a fost adrenalina. Geanta mea nu avea nimic în ea, o golisem, nu las lucruri în ea când ajung acasă”, a mai povestit femeia.

Citeşte mai multe despre:

femeie insarcinata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati