Antena 3 CNN Actualitate Inedit Timp de nouă ani, o femeie s-a plâns tot timpul că este balonată. Recent, medicii au aflat motivul. Descoperirea șocantă făcută de aceștia (FOTO)

Timp de nouă ani, o femeie s-a plâns tot timpul că este balonată. Recent, medicii au aflat motivul. Descoperirea șocantă făcută de aceștia (FOTO)

Timp de nouă ani, o femeie s-a plâns tot timpul că este balonată. Recent, medicii au aflat motivul. Descoperirea șocantă făcută de aceștia (FOTO)
14 Mar 2019   •   13:37

Timp de nouă ani, Amanda Kabbabe a simțit crampe puternice la nivelul stomacului.

Tânăra din Hoboken, New Jersey, a vizitat trei medici  de îngrijire primară și patru ginecologi, dar toți i-au spus că trebuie să mănânce proteină mai slabă și să consume mai puțini carbohidrați.

La sfârșitul lunii octombrie 2017, Kabbabe a mers în sfârșit la camera de urgență după ce a fost forțată să-și ia ziua liberă din cauza faptului că întregul corp era slăbit și la nivelul abdomenului se confrunta cu crampe puternice.

Câteva săptămâni mai târziu, după mai multe teste și intervenții, ea a fost în cele din urmă diagnosticată cu cancer ovarian. De fapt, tumoarea ei era de aproximativ mărimea unui pepene galben și măsura șapte centimetri lățime.

„Am fost șocată că nici unul dintre medicii mei nu și-au dat seama că aveam cancer", a declarat femeia pentru Cosmopolitan. „Tumora a fost uriașă, iar ginecologul meu nici măcar nu s-a deranjat să mă consulte la stomac când m-am plâns de durere", a mai adăugat Amanda.

La o săptămână și jumătate mai târziu, s-au întors rezultatele testelor, care au arătat că tumoarea era de gradul al treilea. 

Din fericire pentru Amanda, cancerul nu s-a răspândit și în restul organismului, iar tumora a fost extirpată.

Cancerul ovarian se situează pe locul cinci în decesele cauzate de cancer în rândul femeilor. Majoritatea femeilor diagnosticate au peste 50 de ani sau se află în postmenopauză. Cancerul ovarian a fost numit "ucigașul tăcut", deoarece este adesea diagnosticat într-o etapă avansată când deja este răspândit deja în alte părți ale corpului.
 

×
Subiecte în articol: cancer ovarian
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close