Antena 3 CNN Actualitate Inedit O fetiță bolnavă și-a chemat prietenii la ziua sa de naștere, dar nu a venit nimeni. Ce s-a întâmplat după câteva ore

O fetiță bolnavă și-a chemat prietenii la ziua sa de naștere, dar nu a venit nimeni. Ce s-a întâmplat după câteva ore

O fetiță bolnavă și-a chemat prietenii la ziua sa de naștere, dar nu a venit nimeni. Ce s-a întâmplat după câteva ore
Sursa foto: Foto: Facebook
25 Mar 2018   •   18:29

O fetiță de nouă ani din Minnesota, SUA, a trăit o mare dezamăgire chiar de ziua ei. Deși își invitase toți colegii de la școală să sărbătorească alături de ea, niciunul nu a apărut la petrecere.

Totuși, mama ei a avut o idee genială pentru a-i alina supărarea fiicei sale. Jenny Moretter a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care i-a rugat pe prietenii ei virtuali să îi facă o surpriză fiicei sale.

Mesajul ei a avut atât de mare succes, încât la petrecere au venit peste 700 de persoane, printre care și primarul orașului.

Oamenii au adus prăjituri, suc și multe cadouri, iar unii invitați chiar s-au deghizat în personaje de desene animate, spre încântarea copilei.

Motivul pentru care niciun coleg nu a venit la ziua lui Mackenziem este că fetița suferă de sindromul Sotos, iar craniul ei nu s-a dezvoltat corect. Ea s-a simțit întotdeauna diferită de ceilalți copii și este de multe ori exclusă de colegii ei, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: zi de nastere invitat prieteni
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close