Antena 3 CNN Actualitate Inedit O fotografie cu un bebeluș ținut pe jos, în aeroport, a stârnit valuri de revoltă pe Internet. “Ești o mamă denaturată! Stai pe telefon, cu copilul la picioare...”. Explicația femeii te va ului

O fotografie cu un bebeluș ținut pe jos, în aeroport, a stârnit valuri de revoltă pe Internet. “Ești o mamă denaturată! Stai pe telefon, cu copilul la picioare...”. Explicația femeii te va ului

O fotografie cu un bebeluș ținut pe jos, în aeroport, a stârnit valuri de revoltă pe Internet. “Ești o mamă denaturată! Stai pe telefon, cu copilul la picioare...”. Explicația femeii te va ului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Oct 2017   •   11:57

O fotografie făcută într-un aeroport, în care o femeie apare butonând telefonul mobil, în timp ce bebelușul ei stă întins pe jos, pe o păturică, a stârnit valuri de indignare pe Internet.

Mii de oameni s-au grăbit să o judece pe femeia care și-a lăsat copilul pe jos, în aeroport, „precum un bagaj”, în timp ce ea preferă să stea pe telefon. “Ești o mamă denaturată!! Stai pe telefon, cu copilul la picioare, și nu-ți pasă de el…”.

Însă situația nu e neapărat precum pare a fi. Contactată de un jurnalist de la Today.com, după ce fotografia a devenit virală pe Internet, femeia, pe nume Molly Lensing, a explicat motivul pentru care și-a lăsat fetița pe jos.

Potrivit acesteia, fotografia nu a fost făcută cu permisiunea ei, iar faptul că s-a viralizat într-o așa manieră a supărat-o foarte tare. Ea a explicat că se aflau în aeroport de mai bine de 20 de ore, după un zbor anulat, timp în care bebelușul ei a stat doar în cărucior. Așa că a așezat-o pe podea, pe o pătură, ca să își poată întinde oasele și să se poată relaxa.

„Anastasia stătea în căruciorul ei de prea multe ore, iar eu aveam mâinile obosite de la ținutul în brațe și de la bagaje. Avea nevoie de spațiu ca să se întindă, iar eu trebuia să comunic cu toți membrii familiei, care se întrebau unde suntem”, a explicat femeia.

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close