Antena 3 CNN Actualitate Inedit O jurnalistă din Anglia a vizitat România anul trecut. Ce a putut să scrie despre noi

O jurnalistă din Anglia a vizitat România anul trecut. Ce a putut să scrie despre noi

O jurnalistă din Anglia a vizitat România anul trecut. Ce a putut să scrie despre noi
Sursa foto: Foto: cathycooper.photography.
de S.T.    |    17 Ian 2019   •   17:34

Wendy Driver, un blogger de turism care lucrează pentru Daily Mail, a vizitat România anul trecut.

Jurnalista a mărturisit că s-a simțit ca într-un film cu James Bond cât s-a aflat în Salina Turda. Apoi a fost impresionată de călătoria cu Mocănița prin Carpați.

„Am simțit că am intrat într-un film James Bond. Stăteam într-o peșteră uriașă, înconjurată de apele unui lac subteran. Pe un perete vedeam o cascadă strălucitoare de sare cristalizată, formată pe pereții negri la sute de metri deasupra mea, în timp ce stalactite delicate erau suspendate ca țurțurii pe tavan”, își începe Driver prezentarea vacanței.

„România trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa. O cameră într-un hotel de patru stele costă doar 25 de lire pe noapte și o gustare rapidă de bere și chipsuri puțin peste o liră”.

„Ne îndreptam spre Maramureș, o frumoasă regiune nealterată cu păduri și dealuri. Era începutul lunii septembrie, iar zona rurală era plină de fânețe în formă de pară. În micul sat Breb, fermierii coseau iarba manual și o puneau la uscat pe câmp pentru a o transforma în fân. Viața de aici nu s-a schimbat prea mult timp de-a lungul secolelor. Caii și căruțele circulau pe șosele, iar un coșar împletea ramurile de plop în grădina sa”, povestește britanica.

×
Subiecte în articol: România jurnalista vizita
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close