Antena 3 CNN Actualitate Inedit O moarte învăluită în mister. Detaliul straniu care s-a aflat despre Doina şi Ion Aldea Teodorovici

O moarte învăluită în mister. Detaliul straniu care s-a aflat despre Doina şi Ion Aldea Teodorovici

O moarte învăluită în mister. Detaliul straniu care s-a aflat despre Doina şi Ion Aldea Teodorovici
02 Noi 2017   •   15:54

S-au scurs 25 de ani de când Doina şi Ion Aldea Teodorovici şi-au găsit sfârşitul, într-o noapte de octombrie, pe o şosea din România.

Moartea lor e şi acum învăluită în mister. Unii spun că a fost doar un simplu accident de maşină. Dar sunt şi voci care susţin că cei doi rapsozi ai unirii Basarabiei cu România ar fi fost asasinaţi la comanda serviciilor secrete ruseşti, potrivit romaniatv.net

Militantismul patriotic al celor doi artişti ar fi deranjat sferele de influenţă de la Moscova şi de la Chişinău. Întâmplări stranii au avut loc înainte de moartea celor doi artişti.

Soţii Teodorovici au plecat la Chişinău împreună cu un om de afaceri şi cu un prieten al acestuia, care a insistat ca Ion să se aşeze pe bancheta din spate a maşinii, alături de soţia lui.

La 49 de kilometri de Bucureşti, în apropierea localităţii Coşereni, maşina în care se aflau cei doi a intrat într-un copac. Cei doi artişti, aflaţi pe bancheta din spate, au fost striviţi în urma impactului. Ion a murit pe loc, iar Doina, în salvare, în drum spre spitalul de urgenţă Floreasca, din Bucureşti.

În schimb, şoferul şi pasagerul aflat în faţă au scăpat fără nici o zgârietură. Rudele lui Ion spuneau că au intrat în posesia unor documente aparţinând serviciilor secrete din România în care se argumenta cu lux de amănunte că moartea celor doi artişti a fost opera Securităţii de la Chişinău.

 

"

×
Parteneri
Vlad Pascu, la judecătoria Mangalia, termen cu un nou judecător
x close