Antena 3 Actualitate Inedit O modestă pensionară a moştenit o sumă fabuloasă. Ce a făcut imediat după asta a șocat pe toată lumea

O modestă pensionară a moştenit o sumă fabuloasă. Ce a făcut imediat după asta a șocat pe toată lumea

22 Ian 2016   •   18:12
O modestă pensionară a moştenit o sumă fabuloasă. Ce a făcut imediat după asta a șocat pe toată lumea
Sursa foto: foto: pixabay.com

O pensionară de 86 de ani din Serbia, care trăieşte în condiţii precare, a moştenit recent peste 600.000 de euro şi a decis imediat să îi ofere mai multor persoane care o ajută de mult timp, transmite Agerpres, citând AFP.

Marija Zlatic, care locuieşte într-o zonă muntoasă în apropiere de Boljevac (est), a fost anunţată că moştenise 940.000 de dolari australieni (611.000 de euro) de la soţul ei, mort în 2011 în Australia, scrie cotidianul sârb Vecernje Novosti. Suma venea cum nu se poate mai bine, ţinând seama că femeia are o pensie de 65 de euro pe lună. Însă ea a ales să continue să trăiască în condiţii modeste, în casa sa roasă de vreme, şi să doneze banii celor câţiva oameni care o ajută de ani buni.

Aceştia, care locuiesc într-un sat vecin, la două ore de mers de cătunul Marijei, îi aduc regulat mâncare şi lemne de foc. 'Nu am nevoie de bani, aşa încât i-am donat. Ei au nevoie. Pensia mea lunară de 8.000 de dinari (65 de euro) îmi ajunge din plin', a spus Marija Zlatic.

Ea şi soţul ei, Momcilo, care era tâmplar, au plecat din sat în 1956 în Australia, însă femeia s-a întors după mai puţin de doi ani ca să îşi îngrijească mama bolnavă şi nu a mai plecat niciodată din Serbia. Ţinea legătura sporadic cu soţul ei, care se pare că avea câteva ferme de bovine, a spus în publicaţia menţionată una din persoanele apropiate de Marija Zlatic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close