Antena 3 Actualitate Inedit O pisică s-a încurcat cu istoria. Munca de o viață poate fi spulberată în câteva secunde. Gestul animalului(FOTO)

O pisică s-a încurcat cu istoria. Munca de o viață poate fi spulberată în câteva secunde. Gestul animalului(FOTO)

06 Mai 2019   •   14:14
O pisică s-a încurcat cu istoria. Munca de o viață poate fi spulberată în câteva secunde. Gestul animalului(FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Un manuscris a fost scos la iveală cu niște detalii mai aparte.

Ce se întâmplă când o pisică se strecoară peste tot și citește peste manuscrisul prețios la care ai muncit luni din viață?

Fragmentele medievale scoase la iveală pe un blog explică faptul că acest manuscris a fost compilat de un scrib în jurul anului 1420.

Pisicile erau mai tot timpul în jurul bibliotecilor medievale, deoarece vânau paraziții, însă vedeau paginile de carte ca pe un adevărat deliciu.

Blogger-ul care a publicat manuscrisul a publicat bucata de text cu o remarcă amuzantă:

”Aici nu lipsește nici un paragraf, ci doar amprenta unei pisici care a urinat într-o seară. Blestemată să fie pisica care a urinat peste această carte în timpul nopții în Deventer, Olanda. Din păcate, acolo unde sunt pisici, există și urină de pisică. Aveți grijă cum țineți cărțile, mai ales noaptea, să nu fie deschise pentru ca oaspeții să își facă de cap”, a explicat bloggerul care a postat manuscrisul.

VEZI FOTO aici

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close