Antena 3 Actualitate Inedit O pisică s-a întors acasă după șase ani. S-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat

O pisică s-a întors acasă după șase ani. S-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat

25 Apr 2016   •   15:54
O pisică s-a întors acasă după șase ani. S-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

A dispărut în urmă cu șase ani, după ce a sărit din cușcă, pe când era dusă la veterinar de stăpâna ei, Rebecca Lee, dar acum Chloe a ajuns din nou acasă.

În tot acest timp, felina a fost îngrijită de o bătrână la câțiva kilometri distanță de casa ei. Aceasta a fost adusă în urmă cu ceva timp la un centru de animale, iar la un control s-a descoperit cipul, cu datele de identificare.

În tot acest timp, stăpâna ei a crezut că animalul a murit. ”Am fost devastată, dar m-am împăcat cu moartea ei. A rămas necunoscut pentru mine, se pare că a rătăcit o vreme, înainte de a fi găsită de o bătrână, care a avut grijă de ea”, a declarat Rebecca.

Culmea, când și-a regăsit stăpâna, pisica a fost extrem de fericită, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și nici nu ar fi trecut șase ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close