x close

O româncă a obținut alocații de 45.000 de euro de la statul german, fără să fi locuit vreodată acolo. Cum a reușit să facă asta și ce se întâmplă acum cu femeia

de A.M.P    |    07 Dec 2019   •   12:29
O româncă a obținut alocații de 45.000 de euro de la statul german, fără să fi locuit vreodată acolo. Cum a reușit să facă asta și ce se întâmplă acum cu femeia 482 Foto: Pexels

O româncă de 33 de ani a fost reținută, luni, în Germania, unde este acuzată că a cerut statului german alocații pentru copiii săi, în valoare de 45.000 de euro, deși nu a locuit niciodată în această țară.

Femeia locuiește în orașul britanic Birmingham și a fost reținută, luni, la frontiera germană. După ce i-au verificat actele, ofițerii au descoperit că pe numele ei fusese emis un ordin de arestare preventivă de Parchetul din Duisburg, potrivit presseportal.de.

Românca este acuzată că în 2014 s-a folosit de documente false pentru a obține de la statul german alocații pentru cei șase copii ai săi, în valoare totală de 8.421 de euro. Femeia a continuat să depună cereri pentru alocații până în 2017, când autoritățile germane au descoperit că aceasta nu a avut niciodată o reședință permanentă în Germania.

Femeia este acuzată acum de evaziune fiscală și falsificare de documente și trebuie să ramburseze statului german 44.412 euro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati