Antena 3 CNN Actualitate Inedit O tânără de 20 de ani a cucerit Internetul: A spart o remorcă de lemne pentru mama ei!

O tânără de 20 de ani a cucerit Internetul: A spart o remorcă de lemne pentru mama ei!

O tânără de 20 de ani a cucerit Internetul: A spart o remorcă de lemne pentru mama ei!
23 Oct 2015   •   19:52

Are 20 de ani şi s-ar putea înscrie, fără emoţii, la un concurs de frumuseţe. Adeline, o tânără dintr-un sat de lângă Deva, este însă campioană la spart lemne în satul ei.

Rămasă singură acasă, după ce mama a plecat să muncească în Italia, i-a arătat acesteia că, în lipsa ei, este şi puternică, şi gospodină. Adeline s-a filmat când a spart o remorcă de lemne singură şi a postat filmuleţul pe o reţea de socializare. A câştigat şi inima mamei, şi mii de admiratori.

E îmbrăcată ca o fată de la oraş, pare firavă, dar are o putere nebănuită. De când a ajuns vedetă pe reţelele de socializare, Adeline le dă lecţii bărbaţilor din vecini.

Adeline i-a arătat mamei măiestria şi în bucătărie. Cămara ei e pregătită pentru iarnă. Fata e un exemplu pentru cum poţi supravieţui, într-un sat, numai din munca ta.

Mai rar aşa fată de la ţară!

Ocupată cu treburile gospodăriei cât e ziua de mare, Adeline n-are ochi pentru băieţii care roiesc în jurul ei. Chiar şi aşa, cel pe care-l va lua de soţ trebuie să ştie musai să lovească lemnul mai bine ca ea!
Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: internet
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close