Antena 3 Actualitate Inedit O tânără rupe tăcerea după ani de zile : „Mi-a fost frică și i-am spus să se oprească. Și nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obținut”

O tânără rupe tăcerea după ani de zile : „Mi-a fost frică și i-am spus să se oprească. Și nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obținut”

31 Iul 2019   •   10:39
O tânără rupe tăcerea după ani de zile : „Mi-a fost frică și i-am spus să se oprească. Și nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obținut”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

O tânără și-a făcut curajul și a mărturisit un episod cumplit după ani de zile. La vârsta de 32 de ani, tânăra nu a mai suportat și a rupt tăcerea.

„Mi-a fost frică și i-am spus să se oprească. Și nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obținut”, a relat tânăra.

Aceasta a relatat autorităților cum a fost violată de către Jeffrey Epstein în casa sa din Manhattan, SUA, la vârsta de doar 15 ani.

Jennifer Araoz, în vârstă de 32 de ani, a povestit cum, la 14 ani, o femeie a „recrutat-o” în casa lui Epstein și a rugat-o  să îi facă un masaj miliardarului. Acesta a tras-o cu forța pe masa de masaj și a violat-o.

Epstein ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de minori și este acuzat că a abuzat zeci de minore, între anii 2002 și 2005, Buzz Feed News.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close