Antena 3 CNN Actualitate Inedit O taximetristă a aflat că iubitul o înșală în cel mai urât mod posibil. „Nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă”

O taximetristă a aflat că iubitul o înșală în cel mai urât mod posibil. „Nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă”

O taximetristă a aflat că iubitul o înșală în cel mai urât mod posibil. „Nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă”
Sursa foto: Foto: Twitter/ Msixelaa
30 Oct 2017   •   12:05

O taximetristă din Florida a aflat că iubitul o înșală în cel mai urât mod posibil. Și asta pentru că după ce și-a condus iubitul la aeroport, știind că acesta se duce să-și viziteze mama bolnavă, femeia și-a început cursele.

După câteva ore, însă avea să aibă un adevărat șoc. În mașină s-a urcat o femeie, care i-a dat adresa iubitului său. Inițial,  Breanna Alexis a crezut că este doar o coincidență, așa că nu i-a dat atenție.

În scurt timp, femeile s-au împrietenit și au început să vorbească despre iubiții lor. Când au ajuns la destinație, taximetrista a vrut să verifice, așa că s-a dus la ușa iubitului, unde se oprise și clienta.

„Inima a început să îmi bată cu putere și, fără să gândesc, am țipat: „Sunteți morți amândoi!”. Când vezi că persoana cu care voiai să îți petreci tot restul vieții te-a trădat nu te gândești, ci reacționezi. M-am dus la el ca să îl lovesc. A fugit, dar nu a putut ajunge la ușă atât de repede. Am țipat: „Ești serios?”. Putea auzi durerea și disperarea din glasul meu. El mă ținea de mâini, apoi ea a venit spre mine și m-a lovit. El o proteja, iar eu încercam să mă protejez de amândoi”, a povestit femeia pe pagina sa de Twitter.

În cele din urmă, femeia a plecat și s-a urcat în mașină: „Nu am avut niciodată intenția să îmi vărs nervii pe ea, era o victimă la fel ca mine, dar atunci când cineva mă lovește, reacționez. Ea nu are nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat – ea nu ne știa povestea și probabil că și-a dat seama abia apoi că avem același iubit”, a mai povestit șoferița.

×
Subiecte în articol: descoperire socanta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close