x close

O turmă de mistreți a dat buzna în curtea IPJ Suceava. Polițiștii au chemat jandarmii să-i scape de animale!

de A.M.P    |    07 Dec 2019   •   14:20
O turmă de mistreți a dat buzna în curtea IPJ Suceava. Polițiștii au chemat jandarmii să-i scape de animale! 482 Foto: Pixabay

Jandarmii suceveni au intervenit sâmbătă pentru a izgoni o turmă de mistreţi din curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Într-un comunicat emis de Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, se arată că vineri noaptea la dispeceratul instituţiei s-a primit o sesizare telefonică din partea ofiţerului de serviciu de la IPJ Suceava cu privire la faptul că mai mulţi porci mistreţi au intrat în curtea acestei instituţii.

În zonă s-a deplasat un echipaj format din patru jandarmi, care a găsit turma, formată din aproximativ 15-20 de animale, în curtea interioară a inspectoratului.

Jandarmii au făcut zgomot şi au folosit lanternele iar mistreţii au părăsit zona, îndreptându-se spre Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Suceava, din proximitatea IPJ.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava, unde a identificat alţi doi porci mistreţi.

Sursa citată a precizat că a fost izolată zona iar animalele au fost direcţionate, de asemenea, spre staţiunea de cercetare.

La intervenţie, care s-a finalizat în jurul orei 4,00, au participat şi efective din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava şi Poliţiei Locale Suceava.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor să sesizeze prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 orice situaţie de acest gen şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine care gestionează aceste situaţii.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati