Antena 3 CNN Actualitate Inedit Oamenii aflați pe drum într-o localitate din județul Arad au încremenit la propriu, când au văzut ce transporta un bărbat pe bicicletă. Nebunie curată! (FOTO)

Oamenii aflați pe drum într-o localitate din județul Arad au încremenit la propriu, când au văzut ce transporta un bărbat pe bicicletă. Nebunie curată! (FOTO)

Oamenii aflați pe drum într-o localitate din județul Arad au încremenit la propriu, când au văzut ce transporta un bărbat pe bicicletă. Nebunie curată! (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Arad Traffic
27 Aug 2019   •   10:21

Oamenii aflați pe drum într-o localitate din județul Arad au încremenit la propriu, când au văzut ce transporta un bărbat pe bicicletă. 

O adevărată nebunie și un real pericol dacă avem în vedere că vorbim despre o bombă de aviație de 50 de kg.

Cel mai probabil, bărbatul inconștient voia să o vândă la fier vechi.

Mai târziu, bomba a fost abandonată pe marginea drumului județean dintre Arad și Frumușeni, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, pompierii fiind chemați la fața locului.

“Luni, 26 august, în jurul orei 18.45, în urma unui apel la 112, echipajul pirotehnic al ISU ARAD s-a deplasat în zona localității Frumușeni, pe drumul județean ce face legătura între Arad și Frumuseni. La fața locului a fost găsită o bombă de aviație, exploziv-brizanta de 50 kg, muniția fiind abandonată de o persoană necunoscută. În urma cercetării efectuate asupra muniției s-a decis: muniția va rămâne până marți în acel loc, un echipaj de poliție asigurând paza. Echipele pirotehnice nu execută distrugeri pe timp de noapte. Pregătirile pentru distrugere durează un anumit timp și nu ar fi putut fi făcute până la lăsarea întunericului. Muniția se va distruge marți. Se vor executa mai multe operațiuni specifice pentru a se putea muta bomba la o distanță de siguranță față de localitate și căile de comunicații. În prezent bomba este la aproximativ 5 metri de drum”, au precizat reprezentanții ISU Arad, potrivit aradon.

 

×
Subiecte în articol: bomba
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close