Antena 3 Actualitate Inedit Oamenii dintr-o comună suceveană s-au trezit într-o zi acoperiți de o pulbere neagră. „Suntem disperaţi!”

Oamenii dintr-o comună suceveană s-au trezit într-o zi acoperiți de o pulbere neagră. „Suntem disperaţi!”

29 Oct 2019   •   15:45
Oamenii dintr-o comună suceveană s-au trezit într-o zi acoperiți de o pulbere neagră. „Suntem disperaţi!”
Sursa foto: Foto: captura video

Sătenii din Slobozia, comuna Grăniceşti, a judeţului Suceava, trăiesc un adevărat coşmar. Casele şi livezile le-au fost acoperite de o pulbere de culoare negră, care provine de la fabrica de reşapat cauciucuri din localitate.

Speriaţi, sătenii au sunat la Garda de Mediu. Joi dimineaţă, 17 octombrie, sătenii din Slobozia Sucevei au constatat că, peste noapte, casele şi livezile le-au fost acoperite de o pulbere de culoare neagră. Unii dintre ei au făcut fotografii pe care le-au publicat pe Facebook. Alţii au sunat direct la Garda de Mediu Suceava, mai ales că ştiau exact de unde provine praful negru şi cât de periculos este, scrie Adevărul.

“Norocul de a locui lângă fabrica de cauciucuri din Slobozia- Sucevei! Ne-am trezit de dimineaţă acoperiţi la propriu de funingine rezultată în urma arderii cauciucurilor, imaginile sunt doar o mică parte din dezastrul ecologic la care sunt supuşi locuitorii satului zi de zi. Şi fabrica are cică toate avizele de funcţionare de la mediu. Mulţumim pentru o viaţă la ţară ecologică, aer curat şi toate cele pentru care nu-mi găsesc cuvintel”, a scris Iuliana Alexa pe contul său de Facebook.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close