Antena 3 CNN Actualitate Inedit Oamenii dintr-un sat din județul Tulcea s-au trezit peste noapte cu morții dezgropați. „Este o adevărată teroare. Zici că e un film de groază”

Oamenii dintr-un sat din județul Tulcea s-au trezit peste noapte cu morții dezgropați. „Este o adevărată teroare. Zici că e un film de groază”

Oamenii dintr-un sat din județul Tulcea s-au trezit peste noapte cu morții dezgropați. „Este o adevărată teroare. Zici că e un film de groază”
Sursa foto: Foto: tulceanoastra.ro
06 Feb 2019   •   12:39

Oamenii dintr-un sat din Delta Dunării sunt terorizați de câteva zile. Și asta pentru că în fiecare zi, găsesc mormintele devastate.

Cei care atacă sunt șacalii. Animalele de pradă se apropie deseori chiar şi de gospodării, atacând animalele domestice. Lipsa hranei în zonă i-a determinat pe şacali să atace chiar şi cimitirul satului Caraorman (judeţul Tulcea). Oamenii au descoperit la finalul săptămânii trecute un mormânt săpat şi sicriul ros. „Am găsit mormântul unei mătuşi săpat şi capacul de la sicriu ros de colţii animalelor.

Au reuşit să smulgă capitonajul interior al sicriului, ca să ajungă la trupul înmormântat. E de neimaginat aşa ceva. Parcă suntem în filmele de groază”, a declarat un locuitor din Caraorman pentru tulceanoastră.ro.

Primarul comunei Crişan, de care aparţine şi satul Caraorman, a declarat pentru sursa citată că la nivelul administraţiei locale s-a constituit o echipă mixtă care s-a deplasat în zonă. „Din păcate, aşa e! Şacalii au început să sape la morminte. Am auzit şi eu că au ajuns chair să distrugă capacul unui sicriu. De ani de zile ne confruntăm cu această problemă, pentru că în deltă sunt mii de şacali. Din păcate, legile sunt făcute în aşa fel încât nu îi putem împuşca când vrem noi. Am adus la cunoştinţă acest caz şi la ARBDD şi la Prefectură. Sunt convins că dumnealor vor găsi cele mai bune soluţii. Aici, pe plan local, noi nu putem face nimic, decât să raportăm mai departe.”

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close