x close

Oamenii legii au primit un apel disperat și au decis să intre în casa profesoarei. Era chiar acolo cu iubitul ei! Într-un final, l-au găsit și pe soț! Ce nebunie!

08 Ian 2020   •   00:05
Oamenii legii au primit un apel disperat și au decis să intre în casa profesoarei. Era chiar acolo cu iubitul ei! Într-un final, l-au găsit și pe soț! Ce nebunie!  Foto: Facebook/Helen Almey

Sfârșitul unei povești de iubire poate fi și un început de tragedie. Este exact ceea ce s-a întâmplat și în noaptea de Revelion pentru o familie.

Oamenii legii au primit un apel disperat de la o femeie, așa că s-au grăbit să intre în casa profesoarei. Acolo însă avea să-i aștepte o imagine înfiorătoare. 

Helen Hancock, 39 de ani, din Duffield, Derbyshire, a fost descoperită cu multe răni de cuțit, alături de iubitul ei, Martin Griffiths, 48 de ani. 

Câteva ore mai târziu, polițiștii îl arestau pe soțul femeii, Rhys Hancock, 39 de ani, un director de școală, care se afla în apropierea casei. 

Bărbatul s-a înfățișat recent în fața judecătorului, fiind acuzat de uciderea celor doi. 

El și fosta sa soție aveau împreună trei copii. Cea care a sunat la poliție, era chiar mama lui Rhys Hancock care a anunțat că bărbatul era înarmat cu două cuțite. În momentul dublei crime, micuții se aflau în grija bunicilor, scrie The Sun.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati