Antena 3 Actualitate Inedit Obiceiul bizar pe care îl avea Nicolae Ceauşescu! Îi exaspera pe liderii lumii

Obiceiul bizar pe care îl avea Nicolae Ceauşescu! Îi exaspera pe liderii lumii

29 Ian 2020   •   17:05
Obiceiul bizar pe care îl avea Nicolae Ceauşescu! Îi exaspera pe liderii lumii sursă: Fototeca online a Comunismului, Fotografia #M017 - Revelion 1988

Au ieșit la iveală noi detalii incredibile din viața lui Nicolae Ceaușescu, după mai bine de 30 de ani de la moartea sa.

Concret, Nicolae Ceaușescu era extrem de preocupat de hrana pe care o consuma, iar vizitele pe care le efectua frecvent în statele celorlați lideri comuniști ai vremii nu făceau nici ele excepție.

De fiecare dată, dictatorul  avea grijă ca mesele sale zilnice să consume cele mai pure și sănătoase preparate, scrie Fanatik.

Obiceiul fostului secretar general al Partidului Comunist Român se transformase cu timpul într-o adevărată obsesie, iritându-i inclusiv pe marii conducători ai statelor din Blocul Comunist.

Când mergea în vizită, Ceaușescu prefera să-și aducă întreaga hrană, sucul de legume fiind nelipsit. În acest mod, se asigura că evită orice formă de hrană solidă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close