Antena 3 CNN Actualitate Inedit Descoperire misterioasă pe plajă! Un obiect metalic, neidentificat, a fost găsit în Australia. Se consideră că este periculos

Descoperire misterioasă pe plajă! Un obiect metalic, neidentificat, a fost găsit în Australia. Se consideră că este periculos

Un obiect metalic, misterios, neidentificat până în acest moment, a fost găsit pe o plajă din Australia. Polițiștii le cer oamenilor să păstreze o distanță de siguranță.

de Ioana Mircea    |    17 Iul 2023   •   15:45

Autoritățile statale și federale din Australia investighează obiectul misterios, găsit pe plaja Green Head. Acesta este considerat periculos, iar poliția a cerut oamenilor să păstreze o distanță de siguranță.

"Dorim să asigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diverse agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului”, au anunțat autoritățile australiene, într-un comunicat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Avertisment de ultimă oră: Pământul ar putea fi lovit de erupții solare puternice, de clasă X! Cum ne-ar putea afecta

Cei care au văzut obiectul metalic au spus că acesta are o lățime de aproximativ 2,5 metri și o lungime cuprinsă între 2,5 și 3 metri.

Geoffrey Thomas, expert în aviație a declarat că este posibil ca obiectul să fie un rezervor de combustibil de la o rachetă care a căzut în Oceanul Indian, în ultimele 12 luni. Ipoteza ar fi fost confirmată, parțial, și de agenția spațială australiană, care a spus că va lua legătura cu alte agenții internaționale, potrivit bbc.com.

×
Subiecte în articol: Australia obiect metalic plaja
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close