Antena 3 CNN Actualitate Inedit Omul care susține că a prezis incendiul de la Notre-Dame face profeții înfiorătoare pentru 2020. „Văd oameni ieșiți în stradă în toată lumea. Trump va fi învins!”

Omul care susține că a prezis incendiul de la Notre-Dame face profeții înfiorătoare pentru 2020. „Văd oameni ieșiți în stradă în toată lumea. Trump va fi învins!”

Nicolas Aujula susține că 2020 va fi un an prost pentru președintele Donald Trump, oamenii vor ieși în stradă peste tot în lume și omenirea se va confrunta cu fenomene meteo extreme.

Omul care susține că a prezis incendiul de la Notre-Dame face profeții înfiorătoare pentru 2020. „Văd oameni ieșiți în stradă în toată lumea. Trump va fi învins!”
01 Ian 2020   •   13:34

În urmă cu un an, hipnoterapeutul londonez Nicolas Aujula susține că a avut o serie de viziuni care i-au arătat că 2019  va fi un an dificil. Tânărul de 34 de ani ar fi prezis  cutremurele din China și Cuba, proteste masive în Londra și un incendiu devastator la o biserică istorică impozantă, toate aceste profeții adeverindu-se pe parcursul anului care tocmai s-a încheiat, scrie Mirror.

De această dată, Nicolas susține că 2020 va fi anul unor proteste uriașe, care vor depăși granițele. ”Văd oameni ieșiți în stradă dar nu aici, ci în toată lumea”. 

De asemenea, Nicolas susține că Donald Trump va fi învins, iar retragerea lui va face valuri în lume. 

În plus, 2020 vine cu fenomene de vreme severă, mai spune Nicolas.

„Unele dintre viziunile pe care le am îmi apar în vise, altele mă lovesc pur si simplu chiar și când mă plimb”, a spus Nicolas Aujula.

 

×
Subiecte în articol: profetii 2020
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close