Antena 3 CNN Actualitate Inedit Omul străzii s-a lăsat lovit cu putere pentru doar 23 de lei. Momentul șocant a fost înregistrat (VIDEO cu impact emoțional)

Omul străzii s-a lăsat lovit cu putere pentru doar 23 de lei. Momentul șocant a fost înregistrat (VIDEO cu impact emoțional)

Omul străzii s-a lăsat lovit cu putere pentru doar 23 de lei. Momentul șocant a fost înregistrat (VIDEO cu impact emoțional)
Sursa foto: Foto: captura video
20 Noi 2019   •   10:21

23 de lei. Pentru această sumă de nimic, un om al străzii s-a lăsat lovit cu putere. Bărbatul a căzut inconștient la pământ și s-a lovit puternic la cap, în urma căruia și-a pierdut memoria. 

Pedrito, în vârstă de 34 de ani, a fost filmat cu doar câteva secunde înainte de a fi pălmuit de un agresor, a cărui identitate a rămas necunoscută. S-a întâmplat în centrul Las Palmas de Gran Canaria.  

Potrivit lui Pedrito, agresorii i-au dat 5 euro. „M-au plătit. Mi-am pierdut cunoștința și memoria și asta a fost. Când m-am trezit nu-mi aminteam nimic. Mi s-a oferit 5 euro pentru o palma în față și am luat banii”, a declarat omul străzii pentru Radiotelevision Publica Canaria.

Oamenii legii investighează cazul, scrie Daily Mail.  

 

 

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close