Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ovidiu din județul Bihor petrecea ore întregi pe internet. Nimeni nu își dădea seama ce făcea de fapt bărbatul, până când într-o zi s-a aflat cruntul adevăr. „E un monstru cu chip de om!”

Ovidiu din județul Bihor petrecea ore întregi pe internet. Nimeni nu își dădea seama ce făcea de fapt bărbatul, până când într-o zi s-a aflat cruntul adevăr. „E un monstru cu chip de om!”

Ovidiu din județul Bihor petrecea ore întregi pe internet. Nimeni nu își dădea seama ce făcea de fapt bărbatul, până când într-o zi s-a aflat cruntul adevăr. „E un monstru cu chip de om!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Iun 2019   •   00:31

Ovidiu din comuna bihoreană Viișoara petrecea ore întregi în fața calculatorului. Nimeni nu înțelegea ce făcea de fapt bărbatul de 35 de ani, până când într-o zi s-a aflat cruntul adevăr.

Individul racolase cel puţin 16 copii prin internet, pe care i-a ademenit să-i trimită fotografii şi filmuleţe în ipostaze sexuale explicite.

Acum, bihoreanul a fost codamnat definitiv la 3 ani şi 2 luni de detenţie pentru racolare a minorilor în scopuri sexuale şi pornografie infantilă, în formă agravată şi continuată. În plus, a primit interdicţia de a se apropia de victimele sale şi a fost obligat la tratament medical adecvat problemelor psihiatrice de care suferă „până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol pentru societate".

De asemenea, potrivit sentinţei, el este obligat să plătească fiecărei victime daune morale în valoare 5.000 lei.

Bărbatul a fost trimis în judecată în februarie 2018 de procurorii DIICOT Cluj, care l-au prins cu ajutorul tatălui unui copil de 12 ani, care văzuse că o persoană necunoscută îi cere băiatului prietenia. Părintele s-a dat drept fiul său şi a intrat în jocul pedofilului, strângând o serie de dovezi care l-au trimis pe individ în spatele gratiilor, scrie bihoreanul.ro.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close