x close

Pandemia de coronavirus, prezisă de un medium din America în urmă cu 12 ani. Detaliile care au scăpat cititorilor până acum

17 Mar 2020   •   16:06
Pandemia de coronavirus, prezisă de un medium din America în urmă cu 12 ani. Detaliile care au scăpat cititorilor până acum Foto: Pixabay.com

Pandemia de coronavirus a fost se pare prezisă de un medium din America, în urmă cu 12 ani. În cartea sa, „End of Days”, din 2008, Sylvia Browne a indicat că o „boală puternică de plămâni” se va răspândi în întreaga lume în acest an.

Predicția exactă făcută de mediumul, care a murit în 2013, a făcut ca volumul să fie în top 10 vânzări pe Amazon, atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite. 

Browne a făcut și alte predicții printre care și faptul că lumea va dispărea așa cum a zis și  T.S. Eliot nu cu o „lovitură, ci cu un murmur”. 

Au fost și predicții care nu s-au adeverit, printre care faptul că oamenii vor avea microcipuri în creier pentru a vindeca boli precum schizofrenia și epilepsia până în 2014 și că până în 2020, va fi ceva obișnuit ca femeile să nască în camere de gravitație.    
 

Citeşte mai multe despre:

coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati