Antena 3 CNN Actualitate Inedit Panică în direct! Concurent la „America’s got talent”, accidentat în timpul momentului de pe scenă (VIDEO)

Panică în direct! Concurent la „America’s got talent”, accidentat în timpul momentului de pe scenă (VIDEO)

Panică în direct! Concurent la „America’s got talent”, accidentat în timpul momentului de pe scenă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
06 Aug 2016   •   17:35

Şoc în emisiunea „America’s got talent”, după ce un înghiţitor de săbii a încercat să-şi arate măiestria, în direct la tv.

Ryan Stock şi-a îndesat în gură o sabie prevăzută cu o ţintă la capăt. Soţia lui, AmberLynn Walker, trebuia să lanseze o săgeată aprinsă spre ţinta ţinută de bărbatul ei.

Dar săgeata, în loc să ajungă în locul spre care a fost trimisă, a nimerit în gâtul lui Ryan, aproape de claviculă.

Juraţii Howie Mandel, Mel B, Heidi Klum şi Simon Cowell s-au îngrozit, ca şi spectatorii. S-au auzit ţipete, dar cascadorul canadian i-a liniştit pe toţi: „Săgeata mi-a atins doar cămaşa, nu am nimic”, a spus el, precizând că a fost prima dată când s-a întâmplat aşa ceva.

Ulterior, şi-a liniştit fanii, explicând pe reţelele de socializare: „Am avut un grav accident în această seară în platoul «America’s Got Talent». A fost un foarte nefericit incident mecanic, dar sunt foarte norocos că am scăpat cu bine”.

Accidentul nu a stârnit compasiunea telespectatorilor, cum se credea. Ryan Stock şi AmberLynn au fost eliminaţi din concurs.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close