Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tânăr aruncat pe geam de părinţii iubitei, după ce a fost prins în flagrant în dormitorul fetei, în Germania

Tânăr aruncat pe geam de părinţii iubitei, după ce a fost prins în flagrant în dormitorul fetei, în Germania

Mihail și Arpine M., o familie de germani de origine armeană se confruntă cu acuzații de tentativă de omor, după ce l-au aruncat pe geam pe Ahmed, iubitul de 29 de ani al fiicei lor, surprins în dormitorul fetei.

Tânăr aruncat pe geam de părinţii iubitei, după ce a fost prins în flagrant în dormitorul fetei, în Germania
Sursa foto: Pixabay
de Cerasela Stafie    |    05 Feb 2022   •   11:04

Alwina (25 de ani), fiica cuplului, l-a cunoscut pe Ahmed cu doi ani în urmă. Între cei doi s-a născut o poveste de dragoste, care a fost ținută departe de ochii lumi, pentru că familia fetei își dorea pentru ea un partener creștin armean, nu un mulsulman.

În prima zi a lunii februarie, părinții fetei au plecat din oraș, iar tânăra și-a invitat iubitul acasă, profitând de ocazie. Cei doi au fost ghinioniști, Mihail și Arpine M întorcându-se mai repede decât era prevăzut.

Cei doi iubiți au fost surprinși în dormitorul fetei, aproape dezbrăcați. Ahmed a povestit că nu a avut prea mult variante.

”Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna un șifonier gol special pentru asta. Dar acum toate erau pline. M-am ascuns pe pervazul îngust al ferestrei și am tras draperiile”, a spus el, potrivit Bild.

Mama fetei l-a depistat pe acesta. S-a iscat un mare scandal, iar tânărul a fost împins de tatăl iubitei lui. S-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de aproximativ 11 metri.

Părinții tinerei au închis fereastra ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu au anunțat ambulanța și nu s-au interesat de starea tânărului.

Cea care a reușit să anunțe serviciile de salvare a fost iubita bărbatului. Ahmed a ajuns la spital, unde a rămas internat pentru aproximativ două luni. El a suferit mai multe fracturi și a fost nevoit să treacă prin mai multe operații.

”Încă trebuie să mai fac intervenții chirurgicale. Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”, a spus el la primul termen al procesului.
 

×
Subiecte în articol: parinti aruncat etaj iubit
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close