Antena 3 CNN Actualitate Inedit Părinții nu i-au dat voie să se mărite cu cel pe care îl iubea. După 40 de ani, a găsit o bucată de ziar ascunsă de mama ei

Părinții nu i-au dat voie să se mărite cu cel pe care îl iubea. După 40 de ani, a găsit o bucată de ziar ascunsă de mama ei

Părinții nu i-au dat voie să se mărite cu cel pe care îl iubea. După 40 de ani, a găsit o bucată de ziar ascunsă de mama ei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Dec 2017   •   17:59

În 1961, Janice Rude era studentă și s-a îndrăgostit de Prentiss Willson. Un an mai târziu, cei doi s-au logodit, iar anunțul a fost făcut în ziarul local.

Tatăl lui Janice nu era de acord cu relația lor și i-a dat un ultimatum: dacă se căsătorea cu Prentiss nu i-ar mai fi plătit facultatea.

„Nu puteam să accept asta. Trebuia să-mi termin facultatea și să am o diplomă. Muncisem mult pentru asta”, a spus Janice. 

Peste 40 de ani, mama lui Janice a murit. La câteva luni a murit și mama lui Prentiss. Aflați la câteva zeci de kilometri distanță, cei doi făceau curat în casele în care locuiseră mamele lor când au descoperit câte o bucată de ziar, cea care anunța logodna lor.

Atât mama lui Janice, cât și mama băiatului, știau că cei doi sunt făcuți să fie împreună și au păstrat ca amintire acea bucată de ziar. 

Găsind aceste amintiri, cei doi au decis să reia legătură. Așa au aflat că niciunul din ei nu mai era căsătorit, potrivit huffingtonpost.com.

 

×
Subiecte în articol: parinti logodna ziar
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close