Antena 3 CNN Actualitate Inedit Partenera sa venea mereu obosită de la muncă, mânca pe fugă și se culca. Așa că bărbatul a luat o decizie incredibilă. A scris un mesaj pe o rețea de socializare, care s-a viralizat: „Soția mea este eroul meu...”

Partenera sa venea mereu obosită de la muncă, mânca pe fugă și se culca. Așa că bărbatul a luat o decizie incredibilă. A scris un mesaj pe o rețea de socializare, care s-a viralizat: „Soția mea este eroul meu...”

Partenera sa venea mereu obosită de la muncă, mânca pe fugă și se culca. Așa că bărbatul a luat o decizie incredibilă. A scris un mesaj pe o rețea de socializare, care s-a viralizat: „Soția mea este eroul meu...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Philip Urtz
25 Noi 2017   •   16:49

Soția sa venea mereu obosită de la muncă, se așeza la masă, mânca pe fugă și se culca imediat.

Așa că Philip Urtz, un bărbat din Statele Unite, a ținut să îi arate femeii iubite cât o apreciază pentru tot ceea ce face. Așa că a scris un mesaj pe Facebook, care în scurt timp s-a viralizat:

„Ea e soția mea Jessica în timp ce ia cină după 14 ore de muncă. Când vine acasă de la serviciu, ea are timp să mănânce și să se culce, iar a doua zi urmează încă o tură.

Ea se trezește devreme și se pregătește să meargă la serviciu. Nu-i place să o deranjez dimineața și eu respect acest lucru. Ea face duș, își prinde părul, își ia mâncarea pentru prânz, mă sărută pe mine și pe câinele nostru și pleacă.

La job, ea are grijă de oamenii care trec prin cele mai groaznice zile din viața lor: accidente vasculare cerebrale, accidente rutiere (mașină, motocicletă), căderi, fracturi, răni cerebrale și altele. Ea are grijă de mame, tați, surori, frați, prieteni și familii. Nu contează cine ești și ce ți s-a întâmplat. Ea va avea grijă de tine.

Ea lucrează chiar și în timpul pauzei de masă și rareori are timp să stea jos. Ea vine acasă după 14 ore de muncă, își scoate încălțămintea cu care a mers printre picături de sânge și lacrimi și vrea doar să se așeze.

Eu n-o întreb despre cum a trecut ziua, pentru că ei nu-i place să vorbească acasă despre muncă și eu accept acest lucru. Dacă vrea să vorbească, eu o ascult.

Câteodată vine acasă fericită și câteodată extrem de tristă. Însă, indiferent de cum se simte, întotdeauna este pregătită pentru următoarea tură.

O iubesc din toată inima. Soția mea este eroul meu. Soția mea este Asistentă în Secția de Accidente Vasculare Cerebrale”, a scris Urtz, potrivit wimp.com.


 

×
Subiecte în articol: mesaj emotionant sot
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close