x close

Patrick a ieșit pe plajă să-și încerce noua jucărie primită de la Moș Crăciun. Un sfert de oră mai târziu, copilul a scos un țipăt de spaimă! Descoperirea i-a dat pe spate chiar și pe polițiști

de A.M.P    |    03 Ian 2020   •   09:25
Patrick a ieșit pe plajă să-și încerce noua jucărie primită de la Moș Crăciun. Un sfert de oră mai târziu, copilul a scos un țipăt de spaimă! Descoperirea i-a dat pe spate chiar și pe polițiști 482 Foto: foxnews.com

Un băiețel de șapte ani a descoperit rămășițele unei grenade din al Doilea Război Mondial e o plajă din Highlands, Scoția, cu ajutorul cadoului primit de la Moș Crăciun.

Patrick McAlindon ieșise pe plajă cu toată familia să-și încerce noua lui „jucărie”, un detector de metale primit de Crăciun, scrie Fox News.

La nici 15 minute de căutări, detectorul l-a alertat pe băiețel că se află în apropierea unor obicte metalice de mari dimensiuni.

”M-am speriat. Am crezut că am descoperit aur sau așa ceva!”, a spus Patrick.

"Am început să săpăm, apoi două minute mai târziu am găsit semnul", a adăugat el. "Am fost foarte surprins și șocat când am văzut bomba. La început m-am cam speriat pentru că am crezut că acolo sunt grenade”, a mai spus băiatul.

Pe lângă rămășițele grenadei, băiatul a găsit resturi de lăzi aruncate și un semn de avertizare cu bomba, despre care se crede că au fost abandonate acolo de soldații norvegieni aliați.

Imediat după descoperirea obiectelor istorice, familia a alertat poliția. Ulterior s-a dovedit că obiectele nu prezintă un pericol, așa că expediția pe plajă a continuat, ba chiar a atras numeroși spectatori.

Citeşte mai multe despre:

Mos Craciun detector de metale
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati