Patru zodii bune pe pus pe rană

de A.M.P    |    11 Ian 2016   •   18:48
Patru zodii bune pe pus pe rană Foto: pixabay.com
Dintre cele 12 semne zodiacale, doar patru zodii sunt capabile să-ți vindece rănile, să te îmbărbăteze și să te facă să te ridici de jos, pentru a putea continua bătălia. Este vorba despre Taur, Leu, Capricorn și Pești, scrie unica.ro

Taur

Foarte concentrat, Taurul va lua problema în care te găserști la puricat din toate punctele de vedere și, cu acea capaictate de a analiza din afară, îți va da cele mai bune soluții. Nu trebuie să-i spui de două ori că ai nevoie de ajutorul lui că în câteva minute este la tine la ușă cu soluțiile. De altfel, nu trebuie si fii prieten apropiat sau rudă ca să te ajute. Se va dedica oricui este ananghie.

Leu

Exaltat și egoist, în general, Leul se repliază imediat cum cineva are o problemă. Veselia lui este leacul excelent pentru o persoană care se alfă în pragul unei depresii. Va ști întotdeauna ce să-ți spună astfel încât să te facă să te simți mai bine. Atenție, însă! După ce ți-ai revenit, Leul așteaptă laudele ce i se cuvin că a fost alături de tine atunci când ți-a fost greu.
Continuarea pe unica.ro

Parteneri
x close