Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Pe 1 martie primisem mărțișoare de la colegi. Când am ajuns acasă, le-am dat copiilor să se joace cu ele. Soțul meu, Matei, a venit înspre mine și...Nu mi-am imaginat niciodată că poate face așa ceva!”

„Pe 1 martie primisem mărțișoare de la colegi. Când am ajuns acasă, le-am dat copiilor să se joace cu ele. Soțul meu, Matei, a venit înspre mine și...Nu mi-am imaginat niciodată că poate face așa ceva!”

„Pe 1 martie primisem mărțișoare de la colegi. Când am ajuns acasă, le-am dat copiilor să se joace cu ele. Soțul meu, Matei, a venit înspre mine și...Nu mi-am imaginat niciodată că poate face așa ceva!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Mar 2018   •   15:06

Era 1 martie și primise multe mărțișoare de la colegi. Când a ajuns acasă le-a dat punga copiilor să se joace cu ele.

Soțul ei, Matei, ajunsese mai devreme acasă, iar când a văzut mărțișoare s-a îndreptat spre pungă și a smuls-o din mâna unei fetițe.

„Când a văzut, Matei parcă a turbat. Era gelos din fire, dar, având în vedere că primeam în fiecare an mărțișoare, nu mă așteptam să reacționeze așa.

— Ce, ai primit mărțișoare? Și cine a cheltuit atâția bani să îți umple ție punga asta? Ia să văd eu!

A înșfăcat punga de la Cati și le-a răsturnat. Plicul acela alb, pe care nu îl desfăcusem, a căzut pe covor. Matei l-a ridicat și l-a deschis.

— Ce avem noi aici? Aha! 0 felicitare! Deci de-asta îmi ești, nenorocito!

— Matei, ce te-a apucat?

Nu înțelegeam de ce reacționa în felul acela. Era doar un mărțisor. Matei a continuat să mă insulte.

— Nu ți-e rușine să vii cu asta de la amant acasă, la fete? Le mai pui și să aleagă mărțișoare! Ești o curvă!”.
Ce a urmat însă s-a trasformat într-un adevărat coșmar pentru femeie.

„S-a apropiat de mine și mi-a dat o palmă peste față. Am încercat să mă apăr, dar m-a apucat de păr și m-a izbit de perete. M-am lovit cu arcada de tocul ușii. Imediat s-a umflat și s-a învinețit. Fetele erau îngrozite. Plângeau și îl rugau să înceteze.

Matei a continuat spectacolul:

— Să ieși din casa mea, curvo, și să nu te mai întorci! Ia-ți și plozii cu tine! Cine știe cu cine i-ai făcut și m-ai păcălit pe mine să ți-i cresc!.

— Matei, cum poți să vorbești așa despre copiii tăi? l-am întrebat. Tu nu îți dai seama că fetele te vor urî?
— Să mă urască! Nu am nevoie de iubirea lor! Ieșiți din casa mea și să nu vă mai întoarceți!
Am împachetat în grabă câteva haine pentru mine, câteva pentru Elena și Cati. L-am sunat pe fratele meu și l-am rugat să vină să ne ia cu mașina. Când a ajuns, Matei nu a vrut să îl lase să intre în casă. Ne-a aruncat gențile pe scara blocului, ne-a luat de mâini și ne-a împins afară. Apoi, a închis ușa în spatele nostru”, a povestit tânăra, potrivit dailynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: 1 martie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close