Antena 3 CNN Actualitate Inedit Petria din Constanța a vrut să îl ajute pe noul preot. Doar că în scurt timp avea să trăiască un coșmar: „De ce şi-a bătut joc de mine acest preot?”

Petria din Constanța a vrut să îl ajute pe noul preot. Doar că în scurt timp avea să trăiască un coșmar: „De ce şi-a bătut joc de mine acest preot?”

Petria din Constanța a vrut să îl ajute pe noul preot. Doar că în scurt timp avea să trăiască un coșmar: „De ce şi-a bătut joc de mine acest preot?”
Sursa foto: Foto: Adevarul
05 Iun 2019   •   13:10

Bătrâna din Constanța a vrut să-l ajute pe noul preot, care stătea împreună cu familia în chirie. Nu se aștepta nicio clipă însă să i se întâmple asta.

Petria s-a trezit dusă la o mănăstire, unde locuiește de doi ani și este îngrijită de măicuțele de aici. 

„De ce şi-a bătut joc de mine acest preot? L-am adunat de pe drumuri, cu familia, că plătea 2.000 de lei chirie. De ce m-a trimis pe mine în fundul munţilor?”, sunt câteva întrebări cu care Petria Neamţu, o bătrână din Constanţa, le adresează preotului Marinel Pădure, cel pe care-l acuză că a dus-o la o mănăstire şi a lăsat-o acolo.

Deşi i s-a spus că va sta doar o lună alături de maicile de aici, bătrâna trăieşte şi acum în grija călugărilor de la Catrinari. Când i se spune că ar trebui să se plângă autorităţilor pentru acest tratament, femeia spune că: „nu vreau să îi fac rău, să îl pedepsească Dumnezeu. Nu vreau să mor până nu văd casa”. De curând, părintele de la Constanţa ar fi sunat-o pe Petria Neamţu pentru a-i solicita o semnătură în vederea demolării casei în care trăia aceasta până în urmă cu doi ani. În aceeaşi curte, preotul şi-a ridicat o vilă, scrie adevarul.ro. 
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close