Antena 3 CNN Actualitate Inedit Pilotul unui zbor Lufthansa a desenat pe cer un mesaj pentru cei care i-au interzis aterizarea în Italia | "Mesajul" este foarte explicit

Pilotul unui zbor Lufthansa a desenat pe cer un mesaj pentru cei care i-au interzis aterizarea în Italia | "Mesajul" este foarte explicit

Pilotul unul zbor al companiei Lufthansa a ales o formă originală de protest, după ce turnul de control i-a comunicat că nu poate ateriza pe aeroportul din Catania.

Pilotul unui zbor Lufthansa a desenat pe cer un mesaj pentru cei care i-au interzis aterizarea în Italia | "Mesajul" este foarte explicit
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   14:43

Este vorba despre unul dintre numeroasele zboruri care au fost direcționate spre alte locații, ca urmare a unui incendiu ce a devastat terminalul A al aeroportului Fontanarossa (Vincenzo Bellini) în data de 16 iulie.

În acest caz, pilotului i s-a comunicat că trebuie să aterizeze în Malta.

Drept urmare, acesta a pilotat aeronava spre noua destinație astfel încât traiectoria consemnată pe radar a reprodus forma unui penis.

Citește și: Aeroportul internațional Vincenzo Bellini din Italia a luat foc!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Forma falică este perfect vizibilă și a fost "desenată" de avion deasupra mării, înainte ca aparatul să se îndrepte către Malta.

Informația este publicată cotidianul italian La Repubblica.

Sursa citată nu precizează reacția responsabililor aeroportuari italieni sau dacă protestul pilotului a fost urmat de consecințe și dacă da, care au fost acestea.

×
Subiecte în articol: Lufthansa Catania Vincenzo Bellini incendiu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close