Antena 3 CNN Actualitate Inedit Pisica mustăcioasă care seamănă cu Freddie Mercury a învățat să facă pe mortul. Are zeci de mii de urmăritori pe Instagram și a strâns o avere din donații

Pisica mustăcioasă care seamănă cu Freddie Mercury a învățat să facă pe mortul. Are zeci de mii de urmăritori pe Instagram și a strâns o avere din donații

O pisică a cărei asemănare cu regretatul solist al trupei Queen este izbitoare face furori pe internet, semnalează presa internațională.

Pisica mustăcioasă care seamănă cu Freddie Mercury a învățat să facă pe mortul. Are zeci de mii de urmăritori pe Instagram și a strâns o avere din donații
Sursa foto: Instagram / hepta
de Adrian Iclozan    |    11 Ian 2022   •   12:01

The New York Post scrie că Mostaccioli, așa cum se numește felina de sex feminin, a câștigat mii de noi urmăritori pe Instagram în ultimele zile.

Fanii săi preferă să-i spună Freddie Purrcury, pe seama similarității fonetice a verbului "a toarce" (to purr, în limba engleză).

Mostaccioli a crescut pe stradă dar a fost adoptată în luna august, anul 2020, în California.

Ea împarte contul Instagram cu o altă pisică, numită Izanami, care nu are însă smocul de păr negru sub nas, ce aduce atât de mult cu mustața lui Freddie Mercury.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un clip de 4 secunde în care Mostaccioli face precum orice pisică în căutare de atenție - adică "miau" - are deja aproape 50.000 de vizualizări.

View this post on Instagram

A post shared by ? Mostaccioli ? Izanami ? (@izanami.and.mostaccioli)

Într-o altă secvență, Mostaccioli dovedește că știe diverse strategii adaptate diverselor situații: pisica se întinde lateral, făcând pe mortul.

View this post on Instagram

A post shared by ? Mostaccioli ? Izanami ? (@izanami.and.mostaccioli)

Vedeta felină are grijă de sensibilitățile fanilor săi și le mulțumește acestora într-un mesaj pentru like-uri și comentarii.

În rezoluția de Anul Nou, Mostaccioli și-a propus țeluri înalte: "Să mănânc mai multe delicatese, să dorm mai multe ore și să am atâta energie cât să pot zbura și alerga pe pereți la 3 dimineața", se precizează în textul care însoțește una dintre fotografiile încărcate pe Instagram.

Contul Instagram "Mostaccioli și Izanami" este administrat de Natalie, care lucrează la cabinetul unui medic veterinar.

Pagina are peste 10.000 de urmăritori și, prin intermediul său, Natalie strânge fonduri pentru organizația non-profit Cats of San Bernardino (Pisicile din San Bernardino).

Popularitatea în creștere a lui Mostaccioli și Izanami s-a reflectat și în creșterea donațiilor, care au ajuns la 10.000 de dolari.

Publicația Loudwire amintește că Freddie Mercury, solistul pe faima căruia se clădește popularitatea lui Mostaccioli, era, el însuși, un mare iubitor de pisici.

Cântărețul și partenerul său, Jim Hutton, au îngrijit mai multe feline iar una dintre ele, Delilah, a rămas alături de Mercury până către sfârșitul vieții acestuia, când artistul era țintuit la pat de maladia SIDA.

×
Subiecte în articol: Freddie Mercury Mostaccioli pisica
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close